čtvrtek 20. února 2014

Co jsem si přinesla z knihovny (2)

Dneska jsem byla po měsíci opět v knihovně, především vrátit, co jsem měla půjčeno a s hodně slabou myšlenkou, že si nic nepůjčím, že toho mám doma dost :D Dobrej joke! Nakonec jsem si ale přinesla šest knížek (+ dvě z minulé dávky prodlouženy na další měsíc). Začínám věřit v naši malou knihovnu, poslední dobou tam mají čím dál lepší výběr. Dneska se prostě nedalo odolat. A tohle je výsledek:

1. Buzz - Anders de la Motte - nebo-li pokračování Game (R). Vůbec jsem neměla v plánu si ho tak brzo půjčit, ale on tam na mě tak smutně koukal mezi novinka. Tahle severská série mě prostě zatím bavila až moc :D
2. Modrá jako safír - Kerstin Gier - Pokračování série Drahokamy, to byla jediná knížka, kterou jsem měla v plánu si vzít, když tam bude. První díl (R) se mi moc líbil, byla to sranda, tak jsem zvědavá, jak to bude pokračovat.
3. C.D. Payne - Brenda Veliká - Tak tohle mi vyrazilo dech, že tuhle knihu naše knihovna bude mít, by mě teda nenapadlo. Jelikož první deník Nicka Twispa (R) mě nehorázně nadchl a bavil a na Brendu zatím byly dobré ohlasy, tak hned mazala do mojí tašky.
4. Jo Nesbo - Doktor Proktor a prdící prášek - Asi jsem barbar, když jsem žádné krimi od něj ještě nečetla (ale chystám se, už mám e-booky :D), no ale já si radši jako první přečtu tuhle dětskou sérii. Další kniha, která mi dává opět víru v naši knihovnu, tohle bych tam taky nečekala a ono ejhle, celá doposud vyšlá sérii je tam v poličce.
5. Temné kouty - Gillian Flynn - hm, kdyby mi někdo tak před dvěma lety řekl, že si někdy takovouhle knížku půjčím a dokonce se na ni budu těšit, tak ho praštím a řeknu mu ať si nevymýšlí totální kraviny :D No jen doufám, že tenhle krimi-román ve zdraví přežiju.
6. Lichožrouti - Pavel Šrut - Zajímalo vás někdy kam mizí všechny ty ponožky a ostatní věci, co se tak rády záhadně ztrácí? Tady máte odpověď. Je to knížka především určena dětem, ale kamarádka ji četla a doporučila mi ji, tak jsem hodně zvědavá, co se z ní vyklube a jak to s těma žroutama vlastně je :D

To je pro tuto dávku vše. Vidím to tak, že na všechno bude recenze, tak aspoň víte, na co se v brzké době těšit. Já nevím, co číst dřív :D

3 komentáře:

  1. Brendu Velikou jsem si před 14 dny půjčila v knihovně taky a jsem na ní zvědavá :-) Temné kouty ti tiše závidím, jsou na to dobré ohlasy. Modrá jako safír se ti určitě bude líbit a Buzz je na mém seznamu, co si chci v knihovně půjčit. Těším se na tvé názory na tyto knihy :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Temné kouty mě děsně nasraly. Nepřišla jsem na vraha! Autorka mě přehrála..
    Je to boží kniha.. :)

    OdpovědětVymazat
  3. Čtyřku a šestku bych taky brala, to neva, že jsou dětský :-)
    Na Temné kouty teda názor ještě nemám, mám k tomu nedůvěru...

    OdpovědětVymazat

Ráda si přečtu tvůj komentář :) A děkuji za návštěvu!