sobota 5. července 2014

Tag: V peřinách

Už je to nějakou dobu, co jsem dostala nominaci do tohoto tagu. Původně jsem ho chtěla natočit, ale jelikož se teď nehorázně nudím a mám přistup k netu, rozhodla jsem se ho sepsat.
Jedná se o Tag: V Peřinách. Tak jdeme na to :)


Bez čeho neodcházím do peřin?
Bez svého malého plyšáčka pejska, který už dnes funguje jako určitý amulet. Rozhodně se k němu netulím, jako když jsem byla dítě. Ale mám ho už tak děsno dlouho a doprovázel mě na tolik míst, že pro mě má velkou citovou hodnotu a bez něj prostě ani ránu. Jestli se jednou vdám, no nevím, co na tom můj manžel bude říkat :D Já ho pryč nedám.

Svůdné sansoussi nebo pohodlné pyžamo?
Ani jedno. Sice nevím, co to první je, ale rozhodně nic svůdného nenosím a pyžamo taky ne. Ne, nespím nahá :D to fakt ne. Ale nosím košilku, takovou tu elastickou a nějaké ty kraťásky nebo tak něco.

Kniha?
No tak rozhodně s ní nespím, ale na nočním stolku má svoje vyhrazené místo a nikdy tam nechybí. Často si čtu po nocích v posteli, ale čistě před spaním to ne. Na to stačí pár bezduchých minut nějaké blbosti v telce, aby mě to spolehlivě uondalo.

Kosmetické rituály?
Ne. Já a kosmetika nejsme kamarádky. Nemaluju se, pokud nejdu na nějakou spešl akci, takže tím padá odličovací rituál. A na patlání krémy už vůbec nejsem. Nesnáším všechno krémovité a mazlavé.

Sklenička něčeho dobrého před spaním?
Počítá se džus? :D Občas si před spaním sklinku dám. Nic jiného. Fakt před spaním nechlastám.

Chrápu?
Ne, odfukuji :D Nebo tak to aspoň nazývá moje mamka, ale není to prý rušivý element.

Snídaně do postele?
Vždy :D ... Jen si ji musím pokaždé udělat a přinést sama. Ale jelikož naše rodina není moc zastáncem jedení u jídelního stolu, tak ráno prostě v pyžamu hupsnu zpátky do postele se snídaní v ruce a zkouknu nějaký ten seriál.

No a to by bylo všechno. Možná jste se o mě teď dozvěděli věci, které jste vážně nepotřebovali vědět, ale to už je váš problém :D Já dlužila tag, tak tady je!


3 komentáře:

  1. můj člověk, džus! mňam :3 a snídani do postele začnu asi brzy praktikovat stejně tak, jako ty.. :-D lost-strength.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  2. :D tak to je super tag, pobavila jsem se :D u mě kniha vedle postele taky NIKDY nechybí

    OdpovědětVymazat
  3. Já si před spaním dávám čaj. Jednak čaj + kniha = dokonalá kombinace, a jednak proto, že po něm neskutečně rychle usnu. :D :)

    OdpovědětVymazat

Ráda si přečtu tvůj komentář :) A děkuji za návštěvu!