středa 3. června 2015

Shakespeare and Co. - Paříž / VLOG + "Unboxing"


Bonjour! Tak z mého Instagramu i Twitteru vám mohlo dojít, že jsem byla nedávno v Paříži, a že jsem navštívila slavné staré knihkupectví Shakespeare and Company. To tam stojí už pořádnou řádku let a navštěvovali jej velikáni literárního světa, kteří patřili ke Ztracené a Beat generaci.

Můžu upřímně říct, že to byl mega zážitek. Snad ten nejlepší z celé Paříže. Možná ještě noční Eiffelovka by mohla s tímto knihkupectvím soupeřit. Úžasná atmosféra, krásné knihy. Kdybych to vážně šlo, tak mě odtamtud nedostanou za celý pobyt v Paříži.
No a jelikož jsem strašně hodná, tak jsem propašovala mobil a natočila pár záběrů. :D Teda ne že by nás tam šacovali, ale já nejsem zrovna moc odvážný člověk při natáčení v obchodech a nebyla jsem si moc jistá, jestli se to tam může. Na některých místech byla značka No Photo. Ale myslím, že se to vztahovalo jen k pár vystavěným knihám. Ne k celému knihkupectví.
Takže se můžete aspoň trochu pokochat ve videu a taky se tam dozvíte přímo z Paříže ode mě jaké to bylo, co jsem si koupila. Všechno vám hezky řeknu a ukážu. Jen prosím omluvte moje občasné výpadky paměti a pomalejší tempo řeči. Celou předešlou noc jsem nespala a strávila jsem ji v autě cestou do Paříže, takže jsem byla úplně vyřízená. A v momentě, kdy ve vlogu začínám mluvit, už jsem navíc měla v nohách pořádný kus tohoto slavného města.
Doufám, že se vám video bude líbit. Brzo bude celý Vlog z Paříže, tak vám sem hodím odkaz, nebo pokud ještě neodebíráte můj yt kanál, tak dejte odběr a budete to mít hned z první ruky. Au revoir!


1 komentář:

  1. Jééé, no tak to je teda božííí!!!! Já úplně miluju Francii a doufám, že se tam někdy kolem únoru znovu dostanu a o tomto knihkupectví jsem teda nikdy neslyšela, ale vypadá zajímavě, tak třeba se tam někdy vypravím. A tvůj strach z natáčení úplně chápu, taky bych měla strach :D a ta taška i obal knížky jsou moc super :-)

    OdpovědětVymazat

Ráda si přečtu tvůj komentář :) A děkuji za návštěvu!