pondělí 6. ledna 2014

Song of the Week: Awolnation - Sail

Hezký večer, všem! Tím i vítám těch pár nových čtenářů, kteří ke mně zabloudili za těchto posledních pár dní :). Máme tu pondělí a já po vánočním prosinci mám konečně šanci sem dát něco jiného než koledu :D Hurá!
Na ipadu mi vysel odkaz na tuto píseň už aspoň dva měsíce, konečně to okno můžu zavřít. Jedná se o Sail od Awolnation. Já takovéto věci často neposlouchám, ale tahle písnička mě prostě dostala. Má to neuvěřitelný náboj a zajímavý text, chvílemi dosti drsný text. A prostě kdo jste to ještě neslyšeli (kroužilo to minule na Óčku), tak si to pusťte. Myslím, že i hodně velkým odpůrcům elektra by se to třeba mohlo líbit. Pokud máte rádi aspoň trochu např. Florence And The Machine nebo Imagine Dragons, je to pro vás jak dělané.
No, přestanu žvanit a radši řeknu něco užitečnějšího. Zítra bude souhrn toho, co jsem přečetla za prosinec a tipuji, že minimálně dvě recenze během tohoto týdne taky sepíšu ( Už je tady zas, John na konci umře, obě se čtou jedna radost) a zbytek se uvidí co týden dá. Doufám, že ho prožijete v pozitivní náladě a nechaotické atmosféře. Hlavu vzhůru! Za čtyři dny je pátek :D Ten nejodpornější den týdne máte za sebou! :)

AWOLNATION - Sail

This is how I show my love / Takhle já ukazuji svoji lásku

I made it in my mind because, / Tak jsem si to vymyslel, protože
I blame it on my A.D.D. baby. / Dávám vinu mé A.D.D. (porucha pozornosti), zlato



This is how an angel dies, / Takhle umírá anděl
I blame it on my own supply, / Dávám to za vinu vlastním zdrojům
Blame it on my A.D.D. baby. /Dej to za vinu mé A.D.D.


Sail! / Vypluj!


Žádné komentáře:

Okomentovat

Ráda si přečtu tvůj komentář :) A děkuji za návštěvu!