pondělí 23. prosince 2013

Song of the Christmas Week - Veselé Vánoce!

Wuuhuuu! Zítra přijde Ježíšek :D ... Já se moc těším a co vy? ...no a jelikož nám to pondělí padlo hezky před Štědrý den, tak dneska poruším to, že nebudu dávat nic českého tradičního a dám, a to moji neoblíbenější koledu Veselé Vánoce, když už nám zítra zaklepou na to okno.

Šťastný nový rok vám zatím přát nebudu, určitě se do konce tohoto roku ještě ozvu. Kuru už je přečtené, chci vám na to napsat recenzi, tak hned jak najdu volnou chvilku mezi všemi těmi návštěvami a vánočními večírky, tak vám ji sem dám.
A dneska toho rovnou využiji, protože zítra opravdu počítač nemíním pustit :D a popřeji vám všem Šťastné a veselé vánoce! Doufám, že si je užijete v kruhu rodiny a přátel, jelikož je jasné, že většina z nás tady jsme knihomolové, tak vám přeji, aby jste pod stromečkem našli nějakou tu zajímavou knížku nebo klidně hned celou novou knihovnu! Ale hlavně si to užijte, smějte se, přejezte se, zazpívejte si, zavzpomínejte na ty, kteří už tady s námi fyzicky nejsou, nehádejte se a prostě buďte šťastní!
Takže přátelé, uvidíme se za pár dní, snad ne o deset kilo těžší (leda že by ty knížky, no :D ...) - Veselé Vánoce, Feliz Navidad, Merry Christmas, Buon Natale, Vesele Vianoce a tak dále a tak dále ....

Vánoce, Vánoce přicházejí, zpívejme přátelé!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Ráda si přečtu tvůj komentář :) A děkuji za návštěvu!