neděle 17. listopadu 2013

Knižní přírůstky (03)

Jak už jsem vám psala minule, v Dobrovským dnes byly 20% slevy a tak jsem toho využila a přinesla si domů čtyři nové poklady. A to následující:

První je nová kniha John na konci umře od Davida Wonga, jedná se o takový vtipný a zároveň hrůzostrašný příběh. Anotace mě zaujala okamžitě. A ten název, no jsem opravdu zvědavá, jestli tam vážně je nějaký John a jestli na konci umře :D.
Další kniha je od autora bestselleru Hvězdy nám nepřály Johna Greena a jmenuje se Hledání Aljašky. Tento autor mě moc zajímá, ale na Hvězdy nemám momentálně nervy a Hledání Aljašky mi padlo okamžitě do oka. Takže jsem zvědavá, jestli se mi autor bude líbit tak moc, jak pomalu všem.
Třetí kniha v pořadí je Nekromant Johannes Cabal od Jonathan L. Howarda, na tuhle knihu jsem měla zálusk už delší dobu, ale za plnou cenu se mi to pořád kupovat nechtělo, ale po slevě hned bylo jasné, že poputuje do mojí knihovničky.
A jako poslední a neplánovaný je Člověk Gabriel od Kateřiny Dubské. Už jsem stála ve frontě, když jsem na knihu narazila. Už jsem kolem ní kroužila minule, ale nějak ne a ne se odhodlat, ale stejně jako u předešlé knihy, sleva nade mnou zvítězila a knihu už mám doma.
Myslím, že je to opravdu povedený výběr. Nemůžu se dočkat, až se do všech čtyř pustím. Rozhodně čekejte na všechny recenzi :)
A co vy? Byli jste si něco zajímavého poslední dobou koupit?

1 komentář:

  1. Na knižní úlovky nejsou peníze, zvlášť teď, když mi skoničla rodičovská dovolená. :-( Jenže budou Vánoce a pár tajných tipů pro Ježíška mám :-)

    Ale přinesla sis moc krásné knížky, zvlášť Člověk Gabriel, protože je opravdu nádherná a je to pohlazení po duši. Na knížku od Joty jsem se dívala taky, sice to úplně není můj šálek kávy, ale proč to nezkusit. Pak musíš dát vědět, jestli se ti to líbilo nebo ne.

    OdpovědětVymazat

Ráda si přečtu tvůj komentář :) A děkuji za návštěvu!