pátek 17. ledna 2014

Knižní přírůstky (5)

Moji knihovničku obohatily dnes tři nové knihy. A to moje úplně první recenzní výtisky, které jsem získala pro tento blog (za ně moc děkuji nakladatelství Fragment, které se mnou uzavřelo spolupráci)
A to tyhle tři krásné knihy, na které se moc těším:

Omlouvám se za ty odlesky, ale je to foceno jen mým mobilem :D 
Jedná se o Prokleté město od Lisy McMann, které u nás v češtině již vyšla série Lovkyně snů (konečně jsem v knihovně ukořistila ten poslední díl, tak hned jak dočtu, zkusím tuto novou knihu). Já mám tuhle autorku moc ráda, Lovkyně snů je podle mě úžasná série, takže hned jak jsem zjistila, že má autorka novou knihu a měla tuhle recenzní možnost, no, dvakrát jsem se nerozpakovala :D
Další kniha je S hlavou v oblacích pejru od Kateřiny Petrusové. Já české autory čtu jen zřídka a rozhodně už vůbec ne knížky zaměřené na ženy a romantiku, ale tahle knížka mě opravdu zaujala. Tolik recenzí na jednu a tu samou knihu za tak krátký čas jsem už dlouho neviděla a přitom vesměs pozitivní recenze. A vypadá to i dost na srandu. Tak uvidíme.
A jako poslední je Serafína - příběh draků od Rachel Hartman. Já draky miluji, viděla jsem pár recenzí a i když tam na obálce trůní to Young Adults, stejně jí chci dát šanci, děj mě zaujal a no prostě draci :D 

Takže to jsou moje nejnovější knižní přírůstky a vlastně úplně první nové knihy za tento rok :) Do pondělí by mi měl přijít balík Do not open this box s Wreck this journal a jeho bratříčky :D Tak přemýšlím, že bych natočila unboxing, co vy na to? Zajímalo by vás to? Dejte vědět do komentářů, prosím!
A tím bych dneska končila, jo a zítra bude recenze na John na konci umře, dneska na to nemám dostatek mozkový buněk, ta kniha je dokonalá, musím si utřídit myšlenky, co vám o tom vlastně chci napsat :D
A co vy? Máte nějaké nové knižní miláčky doma? Inspire me!

4 komentáře:

  1. Wreck this journal jsem si taky pořídila, už jsem začla i něco tvořit, ale plánuju, že se do toho pořádně pustím až po zkouškách. :) Na video bych se určitě ráda podívala! :)

    OdpovědětVymazat
  2. Prokleté město a Serfínu jsem četla. Serafína se mi celkem líbila, ale Prokleté město bylo divné. S hlavou v oblacích si chci taky pořídit. :)

    OdpovědětVymazat
  3. Určitě ten unboxing natoč! :) Prokleté město a S hlavou v oblacích (pejru) jsem četla a musím říct, že obě knihy se mi líbily! (Převážně ta druhá byla velmi povedená!)
    Wreck this journal mě dost láká! Opravdu kreativní a... originální, to se musí nechat.

    OdpovědětVymazat

Ráda si přečtu tvůj komentář :) A děkuji za návštěvu!