pondělí 2. prosince 2013

Song of the Week: Gaby Moreno - December

A je to tu zas :D Prosinec, Advent, Mikuláš a nakonec vánoce a šťastný nový rok všem! ... ehm, teda ... nebudeme předbíhat, i když ono to uteče stejně rychle jako vždy. Máme tu první pondělí pro mě nejkrásnějšího měsíce v roce ( až na tu kosu :D). Sníh zatím nikde, aspoň u nás ne, ale třeba se to zlomí a budou bílé vánoce.

A tak přemýšlím, jak vám to tady vánočně nasvítit, naladit. První, co mě napadá, by mohla být nějaká pěkná vánoční písnička. A teď mě tak napadá, že do vánoc bych vás každé pondělí mohla zásobit právě těma koledama. Ale necháme stranou ty české tradiční, které si určitě každý budete v následujících týdnech pouštět doma pořád dokola. A zkusíme něco jiného.
Zrovna včera zpěvačka Gaby Moreno pro fanoušky udělala dárek v podobě anglické vánoční písně December (Prosinec) a dala k tomu i download zdarma. Je to nádherná písnička, ve mě úplně vyvolává tu atmosféru poklidných vánočních večerů, venku sníh, doma teplo rodinného krbu. Tak se s vámi chci podělit. Písnička se nachází na souncloudu, takže si rozkliknete odkaz, který vám dám, dáte play a už můžete poslouchat. Nebo tam můžete kliknout na download a stáhnout si ji. Nebojte, je to oficiální download od samotné zpěvačky na stránce, kterou sama zpravuje. Není to žádný neznámý upload.
Takže mě už nezbývá než vám popřát krásný první prosincový týden, Mikuláš a čerti už jsou za rohem, tak si to pořádně užijte!

Gaby Moreno - December
December, brings back a scene that I remember (Prosinec přináší nazpět obraz, který si pamatuji)
The lighted Christmas trees and windows and night, (Rozsvícený vánoční strom a okna a noc)
So cheerful and bright, (Tak veselé a zářivé)
And all the world a wonderland all covered with white... (a celý svět, říše divů, zakryté sněhem)

December. These are the things that I remember (Prosinec, to jsou ty věci, které si pamatuji)
And so no matter what my fortune may be (A vůbec nezáleží jaké bohatství můžu mít)
Or where I may roam (nebo kde se můžu toulat)
In December, I'll be going home.  (V prosinci, já pojedu domů)

A pak to takhle dopadne :D Ach to cukroví!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Ráda si přečtu tvůj komentář :) A děkuji za návštěvu!