pondělí 30. prosince 2013

Song Of The Last Monday Of 2013 - Valčík na rozloučenou!

Tak už to ta trojka má za pár. Rok nám pomalu ale jistě končí, za chvíli si budeme muset zvyknout na nové číslo (já si doteď nezvykla na 13, tak nevím jak to dopadne ze 14 :D). A máme tu poslední pondělí tohoto roku, který byl občas dlouhý, občas moc krátký, těžký i zábavný. Mám z něho takový podivný pocit. No rozhodně byl aspoň ten můj opravdu náročný ať už pozitivně či negativně, vyřádil se na obou frontách.
Zítra tady ještě určitě odpoledne budu, mám pro vás přichystané knižní BEST OF 2013. A dnes večer moožná ještě recenze, jestli stihnu knihu dočíst, už mi chybí ale jen pár stránek. Tak uvidíme.
A jelikož je teda to poslední pondělí, tak půjdeme tradičně v duchu nálady. V každém americkém filmu, pokud se tam koná Silvestr, můžete slyšet tu typickou písničku, kterou vždycky všichni začnou o půlnoci zpívat. Existuje i česká verze a i když u nás to asi není tak běžné jí zpívat, tak si ji můžeme aspoň poslechnout. A půjdeme opravdu v této verzi o spoustu let dozadu. Ale mě to prostě zní krásně. Naše verze je Valčík na rozloučenou a tentokrát to bude v podání paní Vincíkové před x-lety.
Už asi nebudu mít prostor ani čas vám popřát, tak to udělám už teď. Všem přeji tu starou dobrou klasiku :D Šťastný nový rok a ať je lepší než byl ten minulý! (Třeba se to jednou opravdu vyplní :D)


1 komentář:

  1. Ten valčík znám! :) Je pěknej :)

    A taky jsem si ještě nezvykla na 13, na můj vkus ten čas letí moc rychle :)

    OdpovědětVymazat

Ráda si přečtu tvůj komentář :) A děkuji za návštěvu!