čtvrtek 1. ledna 2015

Co nového do roku 2015? - Change!!!



Všichni se dneska "ohlížejí" za minulým rokem, já bych ho ale už radši nechala na věky spát a podívala se hezky dopředu, co vlastně ten nový rok slibuje. K 2014 už můžu jedině říct, že to byl dost přeplněný rok všemožnými zážitky, jak osobními tak knižními. Hodně lidí si sem našlo cestu, blog se rozrostl o čtenáře, o knihy, o spolupráce. Za vše moc děkuji, tak doufám, že tento nový rok toho taky hodně dobrého přinese.
jelikož jsem vstoupila do roku 2015 s inspirací, dneska vám lehce přednesu jaké změny proběhnou, jaké budou nové rubriky, kam se chci s blogem pohnout.
Už nějakou dobu mi nedá spát jedna myšlenka ohledně blogu. Řekla bych, že je hodně málo osobní. Nejčastěji jsou tu recenze na knihy, kde sice jsou moje názory, můžete si udělat představu, co ráda čtu, ale to je tak všechno. A já mám přitom v životě takových věcí, o kterých se dá blogovat. Takže to chce změnu.
Pořád to bude nejvíce knižní blog, ale ke kresbám (kterých je tu taky hodně málo :D) bych chtěla přidat aspoň dvě další rubriky a rozjet více kanál youtube, aby nešlo jen o knižní zaměření. Nečekejte, že začnu dělat vykecávací články, mě takové věci moc nebaví. Ale rozhodně to tu chci oživit o svoje další zájmy jako fotografie, cestování, hudba, atd. Trochu od všeho už tu občas bylo, ale tak nějak neuspořádaně.
Takže zatím to vidím na dvě nové rubriky - Instagramové střípky, kde vždycky jednou za čas vyberu několik mých fotek, jelikož hodně cestuji a k tomu taky sem tam nějaký ten cestovací článek (asi taky bude rubrika nová, zatím nevím přesně :D jelikož samostatný cestovatelský blog mě moc nechytil) a ještě si pohrávám s myšlenkou Be Fit 2015. Já nejsem žádný sportovec, právě naopak. Jsem antitalent, moje tělo toho nikdy moc nevydrželo a moje váha taky není zrovna ideální. Ale loni jsem tak lehce začala koketovat s jednoduchým cvičením a změnou jídelníčku a začala jsem si hledat různé informace a tak, jak žít zdravěji a zhubnout taktéž zdravým způsobem a napadlo mě, že bych svoje poznatky tady s vámi mohla sdílet (sem tam :D z blogu se nestane lifestyle, nebojte!). Protože jak to tak vidím kolem sebe, tak existuje hodně lidí jako já a třeba ty články někomu pomůžou aspoň trošku a mě aspoň donutí to nevzdat.
A ještě ke kanálu youtube. Ten chci rozjet mnohem více, mám spoustu nápadů na vlogy a většina nemá s knihami nic společného, ale zase mi přijde, že by to třeba někoho mohlo zajímat a i kdyby ne, tak já si s tou kamerou stejně pokecám ráda i sama. Nejspíš se to zase bude točit kolem cestování, DIY, samozřejmě knihy taky zůstanou, atd. Však brzo sami uvidíte.
Přemýšlím, jestli jsem na něco nezapomněla... ale asi ne a však ono se ještě uvidí, co všechno mě napadne. Prostě bych chtěla, abyste mě poznali i trochu víc i v jiných sférách než jen v té knižní. To je prostě hlavní záměr. A jelikož tento blog byl vždy lehce mišmaš, tak ho trochu víc "zmišmaším" a rozšířím, dělat totiž další blog, to bych nedala.
Doufám, že se vám to bude líbit, že mi vás moc zděšeně neuteče :D A že se tady budeme nadále vídat, bavit, inspirovat, číst, diskutovat...co vás napadne :) všechno v pozitivním duchu ale prosím.


6 komentářů:

  1. Ten článek s fotkami z Instagramu je skvělý nápad! Taky se na mém blogu spíš vyskytují recenze a chtělo by to okořenit, možná si vezmu inspiraci :D

    OdpovědětVymazat
  2. Střípky jsou super já jsem začala s něčím podobným co zná skoro každý a jmenuje se to INSTADIARY. Cestování bude také fajn. Už se těším na ty články !!!. :))

    OdpovědětVymazat
  3. Som zvedavá na tie novinky aj na videá a držím veľmi palce! :) Ja som si tiež povedala, že tento rok budem menej ustráchaná a pôjdem priamo za tým, čo chcem :)
    Chcela by som ťa zároveň pozvať na prvú giveaway, ktorá prebieha na mojom blogu:

    LadyinBlack

    OdpovědětVymazat

Ráda si přečtu tvůj komentář :) A děkuji za návštěvu!