středa 5. listopadu 2014

Podzimní upíří soutěž!!!


Podzimní upíří soutěž je tu!!! Díky jednomu takovému menšímu omylu při zasílání recenzních výtisků se mi do rukou dostal další Hon od Adrewa Fukudy, tak jsme se s Fragmentem dohodli, že k tomu rovnou přihodíme i Kořist a vy si tak budete moci o tyto dvě knihy zasoutěžit.


Budete na to mít 10 dní. Od dnešní středy až do příštího pátku se můžete zapojit a zkusit svoje štěstí. O víkendu potom bude vyhlášení vítěze.

A teď k tomu, co musíte udělat, abyste se mohli zapojit do soutěže. Bude to jednoduché. Žádná komplikovaná pravidla ani nic podobného.

  • Soutěž se bude konat od 5.11 do 14.11 2014
  • Bohužel platí jenom pro lidi s ČESKOU adresou.
  • Vyplníte dotazník, kde uvedete pouze základní údaje jako přezdívka, e-mail,...Nic záludného tam nebude :)
  • NEMUSÍTE mě nikde sledovat, ale pokud sem díky soutěži zavítáte třeba poprvé a zalíbí se vám tady, budu moc ráda pokud nějaký odběr pravidelných čtenářů nebo follow na fb,tt,bloglovinu,... dáte :) V levém menu jsou ikonky, kde všude mě s blogem najdete.
  • Vítěz bude jen jeden a bude vylosován. A jelikož bude vyhlášení přes víkend, bude mít potom od pondělí tři dny na to, aby se mi ozval na e-mail, který mu zašlu informující o výhře. Pokud se neozve do středy, vylosuji dalšího člověka.
  • Vítěz získá dvě knihy - Hon a Kořist (Andrew Fukuda), jedná se o první a druhý díl upíří YA série.
A to je k pravidlům a podmínkám vše. Takže pokud máte zájem se zúčastnit, klikněte tady dole na odkaz, kde najdete dotazník. A pak už musíte jen čekat, jestli se zrovna na vás usměje štěstí. To přeji vám všem! :)

3 komentáře:

  1. Super soutěž :) Hon se mi hodně líbil a jsem zvědavá na Kořist, třeba vyhraju zrovna já ;-)

    OdpovědětVymazat
  2. Téda, zrovna takové skvělé knihy! Hon jsem četla, na Kořist se těším, až se k ní dostanu! :)

    OdpovědětVymazat
  3. Ani jedno jsem nečetla-) Ale chci...my těhule potřebujeme doma mít u čeho relaxovat:-)

    OdpovědětVymazat

Ráda si přečtu tvůj komentář :) A děkuji za návštěvu!