sobota 3. května 2014

Co jsem si přinesla z knihovny (4)

Teda to to ale uteklo. Včera jsem musela rychle letět vrátit knížky do knihovny a nejenže jsem spěchala tam ale i pryč, takže to bylo takový letem světem, takže tentokrát jsem si půjčila jen pět knížek. Pro dvě jsem si šla cíleně a tři na mě vykoukly dodatečně. A které že to jsou?



1. Italské prázdniny - Jan Werich - popravdě vůbec netuším, co to bude zač :D ale asi sranda. Narazila jsem na knihu v poslední chvíli ve vrácených knihách. Měly by to být různé Werichovi zážitky z cest do zahraničí, tak jsem vážně zvědavá.
2. Prokletí titánů - Rick Riordan - třetí pokračování série s Percym Jacksonem, která mě naprosto dostala. Hltám jeden díl za druhým.
3. Darke - Angie Sage - Už ani nevím kolikátý díl, ale jedná se o pokračování takové pohádkové série se Septimusem Heapem, čarodějnickým klukem. Je to hodně nenáročná pohádka, ale já ji mám prostě ráda. Je to už dlouho, co jsem četla minulý díl, tak je na čase, abych pokračovala. Mám na nějakou hezkou pohádku obrovskou chuť.
4. Podezřelý - Robert Crais - o téhle knize jsem četla na několika blozích, tak když na mě vykoukla v novinkách a přečetla jsem si anotaci, no prostě jsem si ji musela půjčit :D
5. Pokoj smrti - Jeffery Deaver - ještě nic jsem od tohoto autora nečetla, ale pamatuju si, že tahle knížka byla v souboji knižních obálek na databázi a mám thrillery ráda, anotace vypadá zajímavě, tak proč to nezkusit.

A to by byl můj dnešní krátký výčet půjčených knih na příští měsíc. A zítra už se těšte na nějakou recenzi, vůbec nevím, co to bude, mám toho tady strašně moc :D nestíhám, nestačím :D

3 komentáře:

  1. Percyho také zbožňuji. :)) A Pokoj smrti vypadá dobře. ;)

    OdpovědětVymazat
  2. Už mi dost knihovna chybí :D Od té doby, co jsem skončila na střední, jsem v žádné pořádně nebyla. A teď na vejšce jsem si půjčila anglickýho Kinga (Skeleton Crew), Kinga jsem ještě taky nečetla, tak se začínám docela bát :D Já a horory :D Hmm :D Ale chci si to spíš natáhnout přes prázdniny, protože si nejsem jistá, zda bych během zkouškového zvládala ještě louskat anglickou knihu :D Asi budu trochu duchem nepřítomná a soustředit se pak na ni, by bylo asi obtížné. Tím mě ale napadá, že bych se měla jít příští týden ještě podívat po nějakých dalších knihách, který bych si na prázky napůjčovala :D Když my knihomolové jsme nároční, minule jsem tam teda opravdu nic neobjevila .D

    OdpovědětVymazat
  3. Percy Jackson je nejlepší! Ty další knihy vypadají zajímavě, píšu si je na seznam:).

    OdpovědětVymazat

Ráda si přečtu tvůj komentář :) A děkuji za návštěvu!