středa 23. dubna 2014

Mimo mísu! ... Aneb zakládám cestovatelský blog!

Dneska to bude jak napovídá název článku trochu mimo mísu :D Zrovna se balím do Assenu, Holandska na víkend na závody a já nevím čím to je, loni jsem v Holandsku založila tento blog, letos mě ta cesta inspirovala si konečně založit cestovatelský blog. 
Já se pořád snažím vpašovat ty moje cesty a fotky i sem, ale nějak to prostě nefunguje. Takže všechno co se týká mých fotek a cest a doposud leželo ladem tady se bude přesouvat na tento nový blog nazvaný On the Road with Lucy - Cestovatelský deník.
Budou tam moje články a fotoreportáže z mých cest, kterých už bylo tolik a ještě se jich tolik chystá. Samozřejmě taky různé tipy a rady. A články se nebudou týkat jen kde jsem co viděla a navštívila, ale třeba i výběr hotelu, jak se tam popasujete s cizím jazykem, ohledně lidí, kultury, prostě úúúplně všechno co má co dočinění s cestováním. To doplněné o fotky a možná i nějaký ty vlogy časem.
Zatím jsem tam dala jen úvodní článek ale už přes víkend tam budou první články z Holandska a pak dále tam začnu zapisovat všechny ostatní zkušenosti z minulých let a pak jak budou přibývat i ty nové cesty.

Takže já doufám, že se tam s některými z vás třeba potkám, máte tam možnost sledovat přes pravidelné čtenáře či FB, asi přidám i přes e-mail a rss, nebo jak se ta divná věc jmenuje a pořád jsem ji nepochopila :D

A kde že ten blog najdete? TADY Click! On the Road with Lucy - Cestovatelský deník

4 komentáře:

  1. Jéé, já Holandsko miluju! Bydlel tam strejda, ale před dvěma lety se odstěhoval, tak už tam nejezdíme, ale vždycky jsem se tam hrozně na ten týden o prázdninách neskutečně těšila! :) tak snad si to tam parádně užiješ! :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já se hlavně nemůžu dočkat až si domů koupím zásobu kvalitního sýru :D zase se na mě bude prodavačka koukat divně, když si nahážu do vozíku několik těch cihel :D

      Vymazat
  2. Tak ať se ti pěkně píše! Já trochu dvojkolejnosti blogování lituju, pořád mám pocit, že jeden blog zanedbávám :-( Ale o cestování (zejména na vlastní pěst) si přečtu ráda.

    OdpovědětVymazat
  3. To je skvelý nápad, ja milujem cestovanie a rada si prezerám fotky a reportáže od niekoho iného.. :)

    OdpovědětVymazat

Ráda si přečtu tvůj komentář :) A děkuji za návštěvu!