úterý 10. prosince 2013

Brněnský křest a autogramiáda knihy Mistrovství světa motocyklů 2013

Již tradičně se v Brně konala autogramiáda a křest při příležitosti vydání knihy Mistrovství světa motocyklů 2013. Jedná se už o 15.díl. Určitě si umíte spočítat, ale komu se nechce - první kniha vyšla už v roce 1998.
Kniha obsahuje fotografie z celé letošní motocyklové sezóny - kompletní Grand Prix a Superbike a dále Red Bull Rookies Cup, Superstock, IDM, Czech Championship, CEMC, British Superbike, Sidecar World Championships, Pro Speed Racer Cup a nějaký ty bonusové fotky.

Jako každý rok jsme uspořádali křest a autogramiádu, na kterou se dostavili čeští motocyklový závodníci např. Ondřej Ježek, Karel Hanika, Romana Tomášková, Michal Filla, Jakub Konrfeil a další...a podepisovali fanouškům karty i samotné knihy, kterými se to zde už hemžilo.
Slovem provedl Joska Kubíček, jehož hlas jste někdy určitě slyšeli v televizi, jelikož často komentuje motocyklové závody. A měli jsme i hudební vložku v podání Jaroslava Kronka, který nám zazpíval jednu píseň a předvedl krásný proslov na pozadí křtu.
Hlavní autorem a fotografem je Vladimír Rejda a měl po ruce několik dalších pomocníků s jejich vlastními objektivy a tak se dala dohromady tato kniha. Je vážně neuvěřitelné, že už to jedeme 15-tým rokem.
Kdyby jste někdo měli zájem o knihy, informace najdete na Fotorejda.com
A dál už vás nechám pokochat se fotogalerií:



















Bacha!

Radši do publika!

Ondřej Ježek, Jaroslav Kronek, Vladimír Rejda






Foto: Já osobně aneb Lucy King aneb Lucie Rejdová

Žádné komentáře:

Okomentovat

Ráda si přečtu tvůj komentář :) A děkuji za návštěvu!