středa 24. července 2013

Joss Stone a její nový dešťový videoklip The Love We Had (Stays On My Mind)

Před pár týdny se na oficiálním účtu na youtube objevilo video behind the scene britské soulové zpěvačky Joss Stone z natáčení jejího nejnovějšího videoklipu k singlu The Love We Had (Stays On My Mind). Natáčení se odehrávalo uprostřed krásného, moderně zařízeného domu se zahradou a už z toho málo, co nám ukázali, bylo vidět, že půjde
o hodně emotivní klip, plný spousty deště.

Dnes videoklip spustili na youtube. A já nestačím žasnout nad tou krásou a spoustou talentu, který nám zde Joss ukazuje. Svůj herecký talent v sobě nezapře. A že její hlas otřásá zdmi, to už známe z dřívějška. Opět jednou dokázala, že v sobě má spoustu soulu a myslím, že bych říkala i hodně pravdu, když bych to slovo přeložila a tvrdila, že má v sobě opravdu velkou duši.

The Love We Had se objevuje na Jossině posledním albu, které se stalo pokračování jejího debutového alba před téměř deseti lety The Soul Sessions. The Soul Sessions Volume 2 v sobě opět nese cover verze starých písní, tentokrát převážně z 70. let minulého století. A jednou z nich je právě tento nový singl.
Jedná se o velice emotivní píseň, která nám odhaluje příběh skončené nebo odloučené lásky, to už záleží na vaší vlastní interpretaci a jak se s tím dotyčný vypořádává, co cítí, je to taková reflekse citů.

V originálu, který byl sepsán a nahrán duem The Dells v roce 1971, je píseň nazpívána dvěma hlasy. Jeden je velice jemný a druhý naopak velice silný, to dodává písni zajímavý kontrast. Joss se ujala obou rolí a zase jednou dokázala, že její hlas nezaskočí naprosto nic.  

"Když Joss nahrávala píseň, ke které dnes točíme videoklip, byl jsem zrovna ve studiu a všem nám to vytřelo zrak, prostě jsme nechápali, co se to děje." řekl Brian Nelson, manažer a spoluředitel Stone´d Records.
"Nejlepší moment natáčení byl, když jsem Joss postavil před kameru a ona začala zpívat, naprosto zazářila a vše na první pokus." nám sdělil Anit Bashar, režisér videoklipu během natáčení.
Sama Joss říká " Celé je to obklopené kapkami, které stékají po skle, což naznačuje, že je to vlastně skutečně o reálných slzách. Ten fakt, že to na vás všechno padá, že se tak opravdu cítíte."

A právě tento nápad s vodou a kapkami přišel od firmy LoveLove a to konkrétně od Maxima Sorokopuda a Georginy Hurcombe a několika dalších lidí z týmu, kteří to celé vymysleli a dali dohromady. A že je to opravdu brilantní nápad.

Emoce tam vybuchují jedna za druhou, Joss dokáže neuvěřitelně dobře zahrát každou z nich. A prostředí a všechna ta voda, detailní záběry, vše, to do sebe zapadá. Během sledování máte pocit, že na vás Joss ty emoce přímo přenáší, dokážete se vcítit, do všeho, co nám ukazuje ve své tváři a doplňuje to svým silným hlasem.
" Doufám, že tím lidé pochopí, že je normální se občas necítit silnými a že je to naprosto v pořádku a pak je tam ještě jedna věc, které se ukáže až na konci, že ne vždy to má tak devastující účinky, že se z toho dá dostat." a s těmi Jossinými slovy vás už nechám se na videoklip podívat, abyste mohli posoudit sami.



Žádné komentáře:

Okomentovat

Ráda si přečtu tvůj komentář :) A děkuji za návštěvu!