pondělí 28. září 2015

PŘEČTENO - Srpen / VIDEO

Dnes tu pro vás mám další video. A to PŘEČTENO za srpen. Dříve jsem dělala tyhle měsíční shrnutí jako články, ale pak mě to nějak přestalo bavit a teď jsem si řekla, že bych možná mohla zkusit udělat video. Není zrovna nejkratší, ale to proto, že jsem za srpen přečetla opravdu výjimečně hodně knih a než to všechno odvykládáte :D A také jsem přišla na nějaké nové obrázkové efekty, tak snad se vám to bude líbit. Na příště na youtube můžete čekat nový BookHaul a pak už asi podle data Přečteno za září. Už nám končí.
A nejspíš konečně v brzké době natočím Bookshelf tour. Protože jsem dneska s kamarádkou konečně svoji knihovnu dala do pucu. Byl tam neskutečný chaos, ale teď je krásně uspořádaná, podle abecedy a vypadá to vážně úžasně. Doufám, že mi ten pořádek chvíli vydrží :) A teď už vás nechám, ať se můžete kouknout na mé nové video.


1 komentář:

  1. Jé, Skullcrack City vypadá fakt úžasně, přidávám na to-read list. :D Na Toma Holta se taky chystám už děsně dlouho, zatím jsem se nějak neodhodlala, ale plánuji si ho objednat. :3

    OdpovědětVymazat

Ráda si přečtu tvůj komentář :) A děkuji za návštěvu!