úterý 8. dubna 2014

Narozeninová soutěž! Blog slaví první rok života!

Jen těžko se tomu věří :) Už to tady s vámi táhnu téměř rok. A jelikož 26.4 blog oficiálně oslaví úplně první narozeniny, rozhodla jsem se uspořádat SOUTĚŽ!!!
Bohužel to bude jen v rámci Česka, byť jsem se snažila tam i vás slovenské sousedy vecpat, na poštu se k vám prostě v této době nedostanu :(


Soutěž bude probíhat od 8.4, což je dnes, až do 22.4. Poté se vrhnu na zpracování výsledků a 26.4 bude vyhlášení.

Knižní cenu věnovalo nakladatelství Fragment, za což jim moc děkuji. Jedná se o novinku na trhu. A to o: 

Hon - Andrew Fukuda


Jak zůstat na živu ve světě, kde jsou lidé považováni za pochoutku a všichni touží po jejich krvi?
Pravidla jsou jasná: nesmát se, nepotit se, neupozorňovat na sebe. A hlavně – nezamilovat se do jedné z nich!
Gen se liší od všech ostatních. Nedokáže běžet rychlostí blesku, sluneční světlo ho nezabije a nemá neukojitelnou touhu po krvi. Není upír, je člověk.
Je vybrán, aby se zúčastnil honu na poslední lidi. Jeho pečlivě utajovaný život se hroutí. Skupina bezcitných lovců začíná tušit, že s ním není něco v pořádku. Seznámení s dívkou v něm probudí city, které do té doby neznal.
Gen našel něco a někoho, za co má cenu bojovat, a jeho potřeba přežít ve světě plném nemilosrdných dravců je stále silnější...





A jak se soutěže zúčastníte? Je to jednoduché! Vyplníte následující dotazník, kde po vás budu potřebovat váš e-mail, povinnou odpověď na jednu jednoduchou otázku a musíte blog sledovat na některé ze sociálních sítí, buď v Pravidelných čtenářích nebo na Facebooku či twitteru, takže mi tam ještě napíšete váš nick. A to je vše. Je tam pár dodatečných otázek, ale ty už nejsou povinné :) Je to jen čistě na vás, jestli se vám bude chtít strávit o půl minuty nad dotazníkem víc či ne. Pokud ale vyplníte i čtvrtou otázku, dostanete plus a větší šanci na výhru.
Celkově pochybuji, že vám to zabere víc jak minutu :) A cena je lákavá, no ne? Takže už předem děkuji všem, kteří se zúčastní a ti, kteří soutěž nasdílí dál a hodí mi sem do komentářů odkaz nebo mi to hodí na můj e-mail, dostanou další plus, které jim může také zvýšit šanci na výhru, čím víc nasdílíte, tím líp pro vás :) Těm děkuji ještě o to víc!
A jak vyberu vítěze? Sestavím seznam všech účastníků a nechám jednoho vylosovat :) Dotyčnému hned zašlu e-mail a pokud se mi do dvou dnů neozve zpět, vylosuji dalšího.




Tak honem do toho! A pak budeme slavit! :)

6 komentářů:

Ráda si přečtu tvůj komentář :) A děkuji za návštěvu!