pondělí 4. listopadu 2013

Song of the Week: James Arthur - You're Nobody 'Till Somebody Loves You

Hezké větrné pondělí všem! Nevím jak u vás, ale u nás div nelítají značky vzduchem. I když ono stačí, že všechny leží převrácené na zemi. Moje zvířata mají dneska domácí vězení, obzvlášť u koček se obávám, že kdybych je pustila ven, tak by mi někam odplachtily. Takže myslím, že nejlepší bude zůstat doma s dobrou knížkou nebo si pustit nějakou bezva hudbu.
No a jelikož je právě to pondělí, tak musím zvolit novou písničku tohoto týdne. Před pár dny jsem náhodou přepnula na Óčko a tam na mě vykoukl James Arthur a jeho videoklip k písni You're Nobody 'Till Somebody Loves You a ta mě prostě dostala. Je to velice živá píseň, pořádně nakopne. Tohoto zpěváka vůbec neznám, ale pokud se i jeho ostatní hudba pohybuje tímto směrem, nejspíš si o něm zjistím víc a probrouzdám youtube.
Zítra vám přidám přehled přečtených knih za minulý měsíc. Přes víkend jsem se k tomu vůbec nedostala. Po dlouhé době to byl opravdu nabytý víkend. A pak už ale vážně slibuju, přidám taky ty fotky ze Španělska. Už mám u sebe i ty fotky z foťáku, tak to všechno pak nějak pozmenšuju, aby se nám blogger z toho nezbláznil a přidám je během týdne. A pokud mi to youtube dovolí, tak možná i nějaké to video z této cesty.
Tak se mějte hezky a ať vás to neodfoukne! A tady už máte James Arthura!


3 komentáře:

  1. Tady to docela taky fouká, až nám odlitává balkonová síť :-)

    Písnička je super, je to takový nakopnutí energií :-D

    OdpovědětVymazat
  2. Písnička je super, ale nejlepší je od něj stejně Impossible :3 :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tu jsem na youtube taky zahlídla, půjdu ji zkusit taky :)

      Vymazat

Ráda si přečtu tvůj komentář :) A děkuji za návštěvu!