pátek 26. dubna 2013

Welcome to my blog!!!

Vítám všechny, kteří mají zájem o hudbu, knihy či fotografie!

Ráda poslouchám a tvořím hudbu, čtu knihy a fotím - tři světy, bez kterých bych nemohla existovat. Tak proč to nepropojit a rovnou to někomu ukázat. Už mě nebaví všechno strkat do šuplíků, aby to už nikdy nespatřilo světlo světa. Tak tady jsem.


Je mi jasné, že každý píše vždy do stejné - Budu se snažit psát, co nejčastěji a o zajímavých věcech...bla,bla,bla.....
Ano, já se budu snažit psát, co nejčastěji a o zajímavých věcech, ale rozhodně se neponesu s trendy směrem, věcmi, které jsou in a bez kterých bysme prostě "nemohli přežít". Budu psát o věcech, které jsou zajímavé pro mě a ráda zde uvidím všechny, kteří budou naladění na stejnou vlnu. Těm, kterým se to nebude líbit, no upřímně, lidi, je mi to fuk, najděti si jiný blog, je jich požehnaně...

Nejsem zrovna typ člověka, který by šel s proudem, co je zrovna in a tak, jak už jsem předestřela,
takže co se týče HUDBY osobně se orientuju spíš ve stylech jako soul, blues, indie, rockabilly, pop-rock atd. Ale budu psát prostě o tom, co mi zrovna padne do ucha a budu mu to lahodit. Občas překvapím i sama sebe, co se mi to zrovna zalíbilo.
KNIHY - tam si dávám volnou ruku na kterýkoliv žánr, čtu téměř vše, snad až na červenou knihovnu. Nejčastěji asi Fantasy a thrillery, takže čekejte, že se budu nejvíce ubírat těmito směry.
A moje milované FOTOGRAFIE, které mě doprovází od jakživa. Můj děda mi ukázal, co je to milovat motorky a můj táta mi ukázal, jak úžasný je požitek moci je zachytit uprostřed té obrovské rychlosti v čase. A časem jsem se propracovala i k focení přírody a prostě všeho, co potkám po cestě a dle mého oka to stojí za zvěčnění.

Takže čekejte recenze jak novinek, tak starších vydání (co zrovna objevím), fotky, mé zážitky ze závodů Superbike a ostatních výletů.

Neberte všechno tak moc vážně a prostě se bavte a nechte se inspirovat!

1 komentář:

  1. Tak Tě vítám v blogovém světě, stejně myslím, že se ty témata rozrostou... ono to prostě jde pak tak nějak samo :D

    OdpovědětVymazat

Ráda si přečtu tvůj komentář :) A děkuji za návštěvu!