úterý 6. května 2014

Knižní přírůstky (9)

Sice jsem si oficiálně nedala žádný příkaz, že knihu nebudu kupovat, ale ono to tak nějak funguje samo. Prostě se snažím neutrácet a tak jsem si novou knihu nekoupila už pěkně dlouho. V tom případě díky bohu za recenzní výtisky a knihovnu. A právě teď se mi tady sešly tři nové recenzní výtisky, na které se těším jak malá, až se do nich zakousnu. A které to jsou?



Nakladatelství Galatea mi poslala jejich dvě novinky. Pouta od Jamese Hankinse a Dívka se sněhem ve vlasech od Ninni Schulman (aaa já miluju tu obálku). Oboje jsou to thrillery a jejich anotace jsou víc než lákavé. Nehledě na ty obálky. Musím uznat, že Galatea se u svých thrillerových obálek vážně činí. Už Hlasy chaosu byly super. Co jsem viděla ostatní třeba Koronera nebo Obyvatele, tak ty taky. Jsou to inteligentní, krásné a nepřepískané obálky, které zaujmou. Mě rozhodně. Na první pohled. A co dalšího mi ještě přišlo?

Sedmistránková bichle od Joty, kterou mi zaslalo na recenzi Knihcentrum. Opět se jedná o thriller, nazvaný Zločin I od Davida Hewsona. Budu mít co dělat, než to přelouskám, ale moc se na to těším. Obálka je tady taky naprosto miliónová. Já nemám moc ráda, když na obálce je takhle skutečný člověk, ale v kombinaci s tím jezerem pod tím a tou rudou I, je to prostě bomba.
Takže tímto Galatei i Knihcentrumu děkuji, že zásobuje moji knihovničku novými knihami :D škoda, že není nafukovací. A snad během tohoto měsíce se můžete těšit na recenze. Minimálně ten Zločin I musím stihnout.
A co nového máte vy za knižní přírůstky? Pochlubte se!

6 komentářů:

  1. Dívka se sněhem ve vlasech má tak nádherný obal a jméno ! :)

    OdpovědětVymazat
  2. Krásný obálky, na tu Dívku se sněhem ve vlasech koukám už po desáté a je pořád krásná! :)

    OdpovědětVymazat
  3. Úžasné obálky :) Hlavne tie prvé dve, aj príbehy vyzerajú super. Teším na recenzie :)

    OdpovědětVymazat
  4. Krásné přírůstky:) Jsem zvědavá na recenze:)

    OdpovědětVymazat
  5. moc hezké přírůstky. :)) Jsem zvědavá na recenze, protože všechny knížky vypadají velmi lákavě. :)

    OdpovědětVymazat
  6. Dívka se snehem vo vlasech vypadá pekne :)

    OdpovědětVymazat

Ráda si přečtu tvůj komentář :) A děkuji za návštěvu!